Chronische pijnklachten

Pijn is een waarschuwingssignaal dat je beschermt. Pijn zorgt er bijvoorbeeld voor dat je niet blijft doorlopen met een gebroken been of een ontstoken schouder. Er zijn echter ook pijnklachten die niet zomaar over gaan, of die steeds maar weer terug blijven komen. We spreken van chronische pijn als pijnklachten langer dan 6 weken aanhouden. Hoewel van een deel van de chronische pijnen niet bekend is wat de oorzaak is, weten we vaak wel wat eraan te doen is.

Pijn en vermoeidheid kunnen als een schaduw over je dagelijkse routine vallen, waardoor zelfs de meest betekenisvolle activiteiten onbereikbaar lijken. Maar het hoeft niet zo te zijn. STADS Ergotherapie is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen die leven met chronische pijn. Ons doel? Jou empoweren om de regie over je leven terug te krijgen, zonder dat de pijn en vermoeidheid al je energie opslokt. Vaak gaat alle aandacht uit naar ‘moeten’: huishouden, werk, en dagelijkse verplichtingen. Samen met jou kijken we verder. We ontdekken welke activiteiten voor jou betekenisvol zijn – de dingen die jou vreugde en voldoening geven – en vinden manieren om deze weer mogelijk te maken. Want leven met chronische pijn betekent niet dat je moet stoppen met leven volgens jouw waarden en interesses.

Als ergotherapeuten vinden wij het belangrijk dat de nadruk ligt op mogelijkheden, niet op beperkingen. We passen strategieën en technieken toe die jou in staat stellen om jouw meest betekenisvolle activiteiten voort te zetten, ondanks de uitdagingen. Samen kijken we naar wat je nog wél kan, en hoe je dat op de meest effectieve manier kunt doen.

Psychosomatisch fysiotherapeut legt patiënt uit hoe gedrag klachten beïnvloeden

Start vandaag nog met je herstel

Onze fysio- en ergotherapeuten helpen je snel je klachten te verminderen. Dus waar wacht je nog op?

040 – 311 1151 (Eindhoven)
013 – 303 0361 (Tilburg)

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 kun je bij ons terecht!

Balie met afspraakkaartjes in wachtruimte met veel daglicht en planten bij STADS Fysiotherapie