Samenwerkingsverbanden

Aangesloten netwerken

MS Zorg Nederland is een netwerk van fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van MS patiënten.

FyNeOn is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte. Het netwerk is actief in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Alle fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij FyNeOn hebben een opleiding in de oncologie afgerond.

Onconet streeft ernaar dat patiënten in heel Nederland een deskundige fysiotherapeut in de eigen woonomgeving kunnen vinden voor begeleiding bij behoud of verbetering van fitheid rondom de medische behandeling voor kanker.

ClaudicatioNet is het landelijk netwerk voor looptherapie. Als patiënt met perifeer vaatlijden kunt u voor looptherapie terecht bij gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Specialisten in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Zuidoost Brabant.

Een samenwerkingsverband waarin verwijzers en behandelaren extra nauw samenwerken in de behandeling van schouderklachten. Aangesloten behandelaren volgens aanvullende scholing en cursussen rondom schouderproblematiek.

SOLKNet is een therapeutennetwerk dat zich richt op het behandelen van klachten, oorzaken en gevolgen van onbegrepen klachten. Deze klachten worden ook wel SOLK genoemd (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Behandeling vindt plaats door gespecialiseerde psychosomatische therapeuten.

Longnet is een therapeutennetwerk wat zich richt op de behandeling van luchtwegproblemen als COPD en Covid-19 (Corona).

Pijnnetwerk Midden Brabant is een therapeutennetwerk wat zich richt op de behandeling van chronische pijnklachten. Hierbij werken verschillende behandelaren zoals fysiotherapeuten, revalidatieartsen, psychologen, ergotherapeuten en oefentherapeuten.

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners (fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

Samenwerkingspartners

Lichtpunt biedt revalidatie- en hersteltrajecten die gericht zijn op complexe zorgvragen. Neem voor meer informatie een kijkje op licht-punt.nl

Revalide biedt medisch specialistische revalidatiezorg bij chronische pijnklachten, onbegrepen lichamelijke klachten of een vertraagd herstel na een ongeluk, ziekte op operatie. Het behandelteam bestaat uit een revalidatiearts (medisch specialist), fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog en maatschappelijk werker. Neem voor meer informatie een kijkje op revalide.nl

Voeding is natuurlijke essentieel in een gezond gewicht en dito leefstijl. Soms zijn er echter omstandigheden waardoor dit niet goed lukt. De Diëtistenpraktijk biedt je persoonlijke en professionele begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en goede leefstijl. Neem voor meer informatie een kijkje op dedietistenpraktijk.nl

Bewegen is super belangrijk als je gezond wilt blijven. Gelukkig kan dit in allerlei vormen. Studio Lúa biedt Yin Yoga aan bij STADS Tilburg. Deze zachte meditatieve vorm van yoga helpt je om lichamelijk en geestelijk flexibel en ontspannen te blijven. Neem voor meer informatie een kijkje op studiolua.nl.

Beroepsorganisaties

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland.

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken

Start vandaag nog met je herstel

Onze fysio- en ergotherapeuten helpen je snel je klachten te verminderen. Dus waar wacht je nog op?

040 – 311 1151 (Eindhoven)
013 – 303 0361 (Tilburg)

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 kun je bij ons terecht!

Balie met afspraakkaartjes in wachtruimte met veel daglicht en planten bij STADS Fysiotherapie