Whiplash Associated Disorder (WAD)

Bij STADS Ergotherapie begrijpen we hoe ingrijpend een Whiplash Associated Disorder (WAD) je leven kan beïnvloeden. WAD is een complexe aandoening die vaak het gevolg is van een ongeval, waarbij het hoofd abrupt wordt bewogen, zoals bij een auto-ongeluk. Mensen met WAD kunnen een breed scala aan symptomen ervaren, waaronder nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, concentratieproblemen en vermoeidheid.

WAD kan je dagelijkse leven drastisch veranderen. Simpele taken kunnen een uitdaging worden, werk kan moeilijkheden opleveren en deelnemen aan activiteiten die je voorheen graag deed, kan ineens onmogelijk lijken. Wij van STADS Ergotherapie staan we klaar om je te helpen.

Onze benadering is holistisch, wat betekent dat we kijken naar het geheel van jou als persoon, niet alleen naar de specifieke symptomen van WAD. We begrijpen dat de impact van WAD verder reikt dan alleen de fysieke pijn; het kan ook emotionele en sociale uitdagingen met zich meebrengen. Daarom werken we samen met jou aan een individueel behandelplan dat gericht is op het herwinnen van jouw kwaliteit van leven.

Ons doel is om jou te empoweren om de regie over je leven terug te nemen, ondanks de uitdagingen van WAD. We richten ons op jouw mogelijkheden, niet op je beperkingen. Samen met jou identificeren we betekenisvolle activiteiten en vinden we manieren om ze weer mogelijk te maken, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en doelen.

Bij STADS Ergotherapie geloven we dat leven met WAD niet betekent dat je moet stoppen met leven volgens jouw waarden en interesses. We zijn hier om je te ondersteunen, begeleiden en helpen bij elke stap van je herstelproces.

Fysiotherapie in Eindhoven | Fysiotherapie in Tilburg

Start vandaag nog met je herstel

Onze fysio- en ergotherapeuten helpen je snel je klachten te verminderen. Dus waar wacht je nog op?

040 – 311 1151 (Eindhoven)
013 – 303 0361 (Tilburg)

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 kun je bij ons terecht!

Balie met afspraakkaartjes in wachtruimte met veel daglicht en planten bij STADS Fysiotherapie