Ergotherapie

Klachten?

Gezond zijn en gezond blijven is hard werken. Wanneer dit niet goed lukt is het fijn om hier soms wat hulp bij te krijgen. STADS Ergotherapie is er om je te ondersteunen bij de beperkingen in je dagelijks functioneren. Denk hierbij aan beperkingen als gevolg van een ongeluk, ziektebeeld of een burn-out/depressie waardoor je bijvoorbeeld last blijft houden van vermoeidheid of concentratieproblemen. Ook ondersteunen we je bij de aanvraag van (medische)hulpmiddelen die je kunnen helpen om beter te functioneren zoals een scootmobiel, aanpassingen in huis of een brace.

Fysiotherapeut neemt intake af bij STADS Fysiotherapie

Jouw behandeling

In een intake proberen we je hulpvraag in kaart te brengen middels een persoonlijk gesprek, een vragenlijst of een huisbezoek. Samen stellen we een behandelplan op wat past bij jou en je doelen. Wanneer je weer grip hebt op de klachten, willen we natuurlijk zorgen dat dit zo blijft. Samen gaan we kijken wat je daarvoor nodig hebt.

Samen staan we sterk

Wij denken dat onze behandelaren je het beste kunnen helpen wanneer ze doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Soms is het handig om hier wat extra hulp bij te hebben. Door korte lijntjes te hebben met fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, logopedisten, huisartsen en medisch specialisten zorgen we dat jij de beste zorg krijgt.

Start vandaag nog met je herstel

Onze fysio- en ergotherapeuten helpen je snel je klachten te verminderen. Dus waar wacht je nog op?

040 – 311 1151 (Eindhoven)
013 – 303 0361 (Tilburg)

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 kun je bij ons terecht!

Balie met afspraakkaartjes in wachtruimte met veel daglicht en planten bij STADS Fysiotherapie