Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingspartners

Revalide
Revalide biedt medisch specialistische revalidatiezorg bij chronische pijnklachten, onbegrepen lichamelijke klachten of een vertraagd herstel na een ongeluk, ziekte op operatie. Het behandelteam bestaat uit een revalidatiearts (medisch specialist), fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog en maatschappelijk werker. Kijk voor meer informatie op revalide.nl
De Diëtistenpraktijk
Voeding is natuurlijke essentieel in een gezond gewicht en dito leefstijl. Soms zijn er echter omstandigheden waardoor dit niet goed lukt. De Diëtistenpraktijk biedt je persoonlijke en professionele begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en goede leefstijl. Kijk voor meer informatie op dedietistenpraktijk.nl
Stads Podotherapie
Bekende naam, maar een andere specialist. Soms helpt het om een probleem zo dicht mogelijk bij de fundering aan te pakken. Stads Podotherapie helpt je bij het aanmeten van een steunzool, of het ontlasten van een vervelende likdoorn of pijnlijke teennagel. Kijk voor meer informatie op stadspodo.nl

Aangesloten netwerken

MS Zorg Nederland
MS Zorg Nederland is een netwerk van fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van MS patiënten.
FyNeOn
FyNeOn is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte. Het netwerk is actief in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Alle fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij FyNeOn hebben een opleiding in de oncologie afgerond.
ClaudicatioNet
ClaudicatioNet is het landelijk netwerk voor looptherapie. Als patiënt met perifeer vaatlijden kunt u voor looptherapie terecht bij gespecialiseerde fysiotherapeuten.
NAH
Specialisten in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Zuidoost Brabant.
Schoudernetwerk
Een samenwerkingsverband waarin verwijzers en behandelaren extra nauw samenwerken in de behandeling van schouderklachten. Aangesloten behandelaren volgens aanvullende scholing en cursussen rondom schouderproblematiek.
SOLKNet
SOLKNet is een therapeutennetwerk dat zich richt op het behandelen van klachten, oorzaken en gevolgen van onbegrepen klachten. Deze klachten worden ook wel SOLK genoemd (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Behandeling vindt plaats door gespecialiseerde psychosomatische therapeuten.

Beroepsorganisaties

KNGF
Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie